fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

27.04.2019

Golfkausi Katinkullassa käynnistyi 26.4.2019

Golfkausi Katinkullassa käynnistyi 26.4.2019

Katinkullan golfkentät Nuas ja Tenetti avattiin pelaajille tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin. Samaksi päiväksi osui sattumalta myös Katin Golfin yhtiökokous, jossa kokousväki pääsi konkreettisesti golfin äärelle. Kokouksen aluksi he nimittäin kävivät katsomassa golfkauden avauksen avauslyönteineen.


Avauslyönnit löivät perinteiseen tapaan seuran kapteenit eli Katinkulta Golf ry:n ladykapteeni Maritta Juntunen ja kapteeni Jaakko Kampman.Katinkullan 18-reikäisen Nuas-kentän ja 9-reikäisen Tenetti-kentän avautumista kesägriineille jo 26.4.2019 edesauttoi lämpimien ja aurinkoisten kevätsäiden lisäksi hienosti tehty ja ajoitettu kentän hoito. Katin Golfin kenttähenkilökunta uuden kenttämestari Matti Niskasen johdolla on tehnyt paljon töitä, minkä lisäksi avausviikolla apuna oli iso joukko talkoolaisia niin, että golfkausi saatiin käyntiin heti pitkään jatkuneen hiihtokauden jälkeen.

Golfkauden 2019 avaussanat lausunut Katinkulta Golfin pron Pertti Ojan mukaan huhtikuinen ajankohta ei ihan ennenkokematon ollut, joskaan kesägriineille ei hänen mukaansa vielä näin aikaisin ole aikaisemmin päästy.

Samana perjantaina 26.4.2019 avattiin kesäkauteen myös Paltamon golfkenttä, mutta Kajaanin golfkentän avaamista odotetaan vielä.