fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

30.05.2018

Oletko jo jäsen? Liity nyt! Arvomme jäsenmaksunsa maksaneiden kesken 2 vrk:n loman Katinkullassa

Oletko jo jäsen? Liity nyt! Arvomme jäsenmaksunsa maksaneiden kesken 2 vrk:n loman Katinkullassa

Liity Katinkullan Osakasklubin jäseneksi ja maksa jäsenmaksusi 18.6.2018 mennessä, niin osallistut arvontaan, jossa voittona on 2 vrk:n loma Hotelli Holiday Club Katinkullassa tai muussa Holiday Club Resorts Oy:n Suomen kohteessa. Myös aiemmin tänä vuonna jäsenmaksunsa maksaneet ovat mukana arvonnassa.


Osakasklubi valvoo pienosakkaiden etuja ja oikeuksia, tekee aloitteita ja kannanottoja Katinkullan säilyttämiseksi korkealaatuisena lomakohteena sekä toimii yhdyssiteenä Katinkullassa operoivien monien eri tahojen kanssa.

Osakasklubin senenä saat

- käyttöösi kauppapaikan, jossa voit ostaa, myydä, vaihtaa ja/tai vuokrata lomaviikkoja, sekä harrastepörssin, jossa voit myydä, vaihtaa ja/tai vuokrata mahdollisesti tarpeettomiksi käyneitä harrasteita tai ostaa/vuokrata harrasteita lomaviikollesi
- tietoa vain jäsenille tarkoitetuilta sivuilta ja
- ajankohtaisista asioista kertovat jäsenkirjeet

Lisäksi jäsenkyselyihin vastaamalla ja antamallasi palautteella pääset vaikuttamaan keskeisiin lomaasi koskeviin asioihin. Osakasklubin jäsenkortilla saat myös rahanarvoisia etuja lähialueen liikkeissä ja palveluissa.

Vuosijäsenmaksu on vain 30 euroa yksityishenkilöiltä ja 50 euroa yrityksiltä. Maksa jäsenmaksu Katinkullan Osakasklubi ry:n tilille FI17 1572 3000 3390 93 ja laita viitteeksi jäsenen täydellinen nimi, postiosoite, kotikunta ja sähköpostiosoite.  

Jotta saamme tiedot myös jäsen- ja sähköpostirekisteriimme ja voimme pitää yhteyttä jäseniimme, laita vielä tieto maksusta ja sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen info@katinkullanosakasklubi.fi. Saat paluupostissa tunnukset Jäsenille-osioon.

Onnea arvontaan!