fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

30.03.2023

Katinkullan Osakasklubin vuosikokouksen päätökset

Katinkullan Osakasklubin vuosikokouksen päätökset

Katinkullan Osakasklubi ry:n vuosikokous pidettiin 30.3.2023 Helsingissä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat esityslistan mukaisesti.


Vuosikokous vahvisti vuoden 2022 tilinpäätöksen sekä myönsi tili- ja vastuuvapauden hallituksen jäsenille. Vuodelle 2023 hyväksyttiin esitetty talousarvio ja toimintasuunnitelma. Osakasklubin jäsenmaksut säilyvät ennallaan eli jäsenmaksu varsinaisilta ja kannatusjäseniltä on 25 €/vuosi ja yrityksiltä 50 €/vuosi. Liittymismaksua ei peritä.

Hallituksen jäseniksi kaudelle 2023–2024 valittiin uudelleen erovuoroiset Johanna Hirn, Minna Hellassalo ja Risto Noopila. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Vesa Lappalainen. Hallituksessa jatkavat myös Ari Pitkänen, Martti Matsinen, Kari Tuominen, Erja Järviö ja Marko Latvanen. 

Yhdistyksen toiminnantarkastajana jatkaa Erkki Meriläinen. 

Katinkullan Osakasklubin jäsenkyselyyn vastanneiden kesken arvotun lahjakorti voitti
Hilkka Kyläkorpi. Onnittelut voittajalle!

Kokouksen varsinaisten asioiden jälkeen käytiin keskustelua Osakasklubin toiminnasta ja  Katinkultaan liittyvistä asioista, ja annettiin niihin liittyen evästyksiä uudelle hallitukselle. Erityisen tyytyväisiä oltiin Holiday Clubin uudiskentamisen  pysymiseen maltillisena Katinkullan alueella sekä kohtuullisen hyvin onnistuneeseen Katinkullan osakkeiden jälleenmyyntiin. Myös Holiday Clubin suunnittelemat ravintolapuolen parannukset nähtiin hyvänä asiana. Kokouksen osallistujien mielestä Katinkullan vastaanoton henkilökunnan määrää on liian pieni ja yhteyden saaminen puhelimella vastaanottoon on koettu vaikeaksi, koska usein kukaan ei ehdi vastaamaan puhelimeen.  
Todettiin, että yhteistyö Holiday Clubin kanssa on koettu positiiviseksi ja Katinkullan Osakasklubin näkemyksiä on huomioitu kohtuullisen hyvin Katinkullan yhtiöiden päätöksen teossa.