fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

25.02.2019

Katinkullan kiinteistöyhtiöille uusi isännöitsijä

Katinkullan kiinteistöyhtiöille uusi isännöitsijä

Ville Valtanen aloitti Katinkullan kiinteistöyhtiöiden isännöitsijänä 11.2.2019 alkaen. Valtanen korvaa isännöitsijänä aiemmin tehtävää hoitaneen Ilpo Antikaisen.


Kajaanissa asuvalla Ville Valtasella (39) on isännöitsijän koulutus ja tutkinto ITS ja hän on auktorisoitu isännöitsijä. Holiday Clubiin hän siirtyi OP-Kiinteistökeskus Kainuu Oy:n isännöitsijän tehtävistä. Lista nyt isännöitävistä kohteista on pitkä. Katinkullassa sijaitsevien kiinteistöyhtiöiden (loma-asunnot ja villas-huoneistot) lisäksi listalla ovat Katinkullan Pallohalli sekä Katinkullan alueen ulkopuolelta Kiinteistö Oy Hannunkivi ja Kiinteistö Oy Vuokatin Lepokatti.

”Isännöitsijän työ on vaihtelevaa ja monipuolista - kahta samanlaista päivää ei ole eikä tule”, sanoo Ville kun häntä pyytää kuvailemaan työpäiväänsä. Ville kertoo, että isännöitsijän vastuulla ovat yhtiöiden talous yhteistyössä kirjanpidon kanssa, hallinto, hallituksen ja yhtiökokousten päätösten toimeenpano, kokousten pitäminen, sopimusten tekeminen ja niiden seuraaminen, kiinteistön kunnon seuranta ja ylläpito yhdessä huollon kanssa sekä viestintä osakkaille. Edellä mainitun hän summaa sanoen, että ”isännöitsijän tehtävä on yleisesti sujuvan ja vaivattoman asumisen järjestäminen osakkaille ja asukkaille”.

Katinkulta on uudelle isännöitsijälle tuttu paikka ennestään vapaa-ajan ja harrastusten kautta. Villen vapaa-aika nimittäin kuuluu pitkälti liikunnan parissa, ja suosikkilajeja ovat mm. golf, kuntosali, salibandy, frisbeegolf ja pöytätennis. Kuten moni muukin Katinkullassa käynyt, Villekin poimii sieltä paljon hyvää: monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet, vahva, tunnettu brändi, ammattitaitoinen henkilökunta ja ympärillä upea Kainuun luonto.

Vaikka Katinkulta lomakohteena on loistopaikka, niin onko siellä kuitenkin jotain kehitettävää ja miten isännöitsijä voi siihen vaikuttaa?

- Osassa kiinteistöjä talotekniikka ja pinnat kaipaisivat uusimista tulevina vuosina. Ja isännöitsijänä voin vaikuttaa asioihin paljonkin tuomalla suunnitelmallisuutta sekä valmistelemalla ja perustelemalla huolellisesti hallituksille ja osakkaille esitettävät hankkeet, vakuuttaa Ville.

Katinkullassa viikko-osakeperiaatteella toimivien kiinteistöyhtiöiden osakkeenomistajia on yli 20 000 - miten yhteistyö ja yhteydenpito heidän ja isännöitsijän välillä sujuvat parhaiten?

Ville sanoo odottavansa innolla tulevaa yhteistyötä ja toivoo, että jokaisen loma sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja mukavasti Katinkullassa! Samalla hän haluaa muistuttaa, että Talokansioista löytyviin asumisohjeisiin kannattaa tutustua ja tiedottaa niistä myös vieraille ja vuokralaisille.

Paras tapa ottaa yhteyttä on sähköposti ville.valtanen(a)holidayclub.fi. Toki saa myös soitella :) sanoo Ville, mutta aina ei puhelimeen voi vastata, sillä työhön kuuluu paljon myös kokouksia ja palavereita. ”Kehitysideat ja toiveet ovat erittäin tervetulleita - pyrin toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan”, lupaa Ville.