fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

15.10.2021

Wanha Asema Vuokatti on loka-marraskuun ”Kuukauden yritys”

Wanha Asema Vuokatti on loka-marraskuun ”Kuukauden yritys”

Kuukauden yritys -sarjassa esittelemme jäsenillemme Katinkullan lähellä, Vuokatin ja Sotkamon alueella olevia yrityksiä ja niiden tarjoamia palveluita. Nyt esittelyvuorossa on Wanha Asema Vuokatti.


Wanha Asema Vuokatti tarjoaa vastapaistettuja vohveleita makein tai suolaisin lisukkein ja palan painikkeeksi löytyy erikoiskahveja ja -juomia. Vuokatin vanhassa asemarakennuksessa sijaitsevan persoonallisen kahvilan sisustuksessa on paljon vanhoja käyttöesineitä, joissa riittää ihmeteltävää pienille ja isommillekin kävijöille. Kahvilan yhteydessä toimii myös pieni puoti, jossa on monenmoista ostettavaa itselle tai lahjaksi.

Lue loka-marraskuun 2021 Kuukauden yrityksen Wanha Asema Vuokatin esittely kokonaisuudessaan. 

Onnea jäsenarvontaan!

Katinkullan Osakasklubin jäsenten kesken arvomme 30.11.2021 yhteensä kahdeksan 20 €:n arvoista Wanha Asema Vuokatin lahjakorttia.

Jos et vielä ole Osakasklubin jäsen, nyt kannattaa liittyä. Marras-/joulukuussa liittyvät saavat vuoden jäsenmaksun hinnalla (25 €) jäsenyyden vuoden 2022 loppuun asti.  25.11.2021 mennessä jäseneksi liittyneet osallistuvat myös Wanha Asema Vuokatin lahjakorttien arvontaan.  

 Liity Katinkullan Osakasklubin jäseneksi tästä.