fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

29.03.2018

Katinkullan Pallohallin yhtiökokousterveiset

Katinkullan Pallohallin yhtiökokousterveiset

Katinkullan Pallohalli Oy:n yhtiökokouksessa 28.3.2018 paikalla oli ennätykselliset 43 henkilöä. Parissa tunnissa kokous käsitteli esityslistalla olleet asiat, mm. myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille, valitsi hallituksen jäsenet ja hyväksyi kylpylän remontin esitetyssä muodossa.


Kokouksen puheenjohtajana toimi Riku Rauhala ja sihteerinä Ilpo Antikainen. 

Kokouskutsun ja muun kokousaineiston myöhään tapahtunut postitus/perilletulo herätti keskustelua ja hallitusta kehotettiin selvittämään syy kutsujen viipymiseen. Osa osakkaista oli saanut kutsun vasta 26.3. eli kokoukseen ilmoittautumispäivänä.

Pallohallin toimitusjohtaja esitteli tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen ja kokous myönsi tili- ja vastuuvapauden hallitukselle ja toimitusjohtajalle.

Hallituksen jäseniksi valittiin uudelleen Seppo Juurikko, Timo Rantala, Riku Rauhala, Pirppa Taljavirta ja Petteri Virranta. Myös samat tilintarkastajat jatkavat.

Talousarvio hyväksyttiin esitetyssä muodossa. 

Kylpylän eli kylpylän pukutilojen ja saunamaailman remontti ja rahoitus hyväksyttiin esitetyssä muodossa. Remontin toteuttamiseen hallitus sai runsaasti evästyksiä kokousväeltä liittyen mm. vanhusten, lapsiperheiden ja naisten huomioimiseen saunamaailmassa. Remontti alkaa heti pääsiäisen jälkeen ja valmistuu loppuvuodesta 2018 ilman, että kylpylä on kiinni.

Remontin kustannusarvio on noin 1,7 milj. € ja sen vaikutus vastikkeeseen on noin +6 % eli noin 30 senttiä/kylpyläkäynti.

Aikalomat Oy:n osakkeet päätettiin lunastaa esityksen mukaisesti.

Kokous käytiin hyvässä ja rakentavassa ’Katinkulta-hengessä’.