fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

03.05.2018

Osakasklubin edustajat osallistuivat yhtiökokouksiin Katinkullassa

Osakasklubin edustajat osallistuivat yhtiökokouksiin Katinkullassa

Vain harvat kiinteistöyhtiöiden osakkeenomistajat osallistuivat itse tai valtuuttamansa edustajan välityksellä Katinkullassa huhtikuun viimeisellä viikolla pidettyihin yhtiökokouksiin.


Katinkullan kiinteistöyhtiöiden yhtiökokoukset pidettiin Katinkullassa viikolla 17. Katinkulta Residencen yhtiökokous aloitti kokousten sarjan ke 25.4.2018. Muiden kiinteistöyhtiöiden - Katinkullan Kiinteistöt Oy, KOY Katinkultaniemi, KOY Katinkullan Hiekkaniemi, KOY Katinkullan Golfharju ja KOY Katinkultaranta - yhtiökokoukset pidettiin yhteiskokouksena to 26.4.2018 ja Katin Golf Oy:n yhtiökokous oli pe 27.4.2018.

Kiinteistöyhtiöiden omistajia tai heidän edustajiaan paikalla oli harvalukuisesti. Vähimmillään he edustivat noin 6 %:a ja enimmilläänkin vain noin 31 %:a kaikista ko. yhtiön osakkeista ja äänistä. Katinkullan Osakasklubin edustajat osallistuivat molempien päivien yhtiökokouksiin: Seppo Sirviö kaikkiin seitsemään 25. - 27.4.pidettyyn yhtiökokoukseen ja Ari Pitkänen 26.4.2018 pidettyihin viiteen yhtiökokoukseen.

Seppo Sirviö kokosi kokousten keskeisistä päätöksistä ja käydyistä keskusteluista yhteenvedot, jotka löytyvät kukin yhtiön sivulta.