fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

30.05.2018

”Haluamme Katinkullan olevan Suomen paras lomapaikka”

”Haluamme Katinkullan olevan Suomen paras lomapaikka”

Oletko jo lukenut Katinkullan Osakasklubin Seppo Sirviön haastattelun juuri ilmestyneestä Vapaalla-lehdestä? Siinä hän kertoo muun muassa, että Osakasklubin tärkein tavoite on säilyttää Katinkulta korkeatasoisena lomakohteena.


Seppo Sirviö luotsaa puheenjohtajana Katinkullan Osakasklubia, joka edustaa Katinkullan osakkaita ja ajaa heidän etujaan. Osakasklubi on nyt laajentanut jäsentapaamisiaan myös isoihin kaupunkeihin. ”Tampereella tavattiin syyskuussa 2017 ja Turussa tammikuussa 2018, kun aiemmin oli kokoonnuttu vain Helsingissä keväisissä vuosikokouksissa”, toteaa Sirviö. Kun iso osa Katinkullan osakkaista ja Osakasklubin jäsenistä asuu muualla kuin pääkaupunkiseudulla, nyt myös muualla asuvien on helpompi osallistua yhteisiin tilaisuuksiin. Niissä tutustutaan toisiin katinkultalaisiin sekä kuullaan ja keskustellaan Katinkullan ajankohtaisista asioista. ”Saatujen hyvien kokemusten johdosta tilaisuuksia järjestettäneen jatkossa eri puolella Suomea”, kertoo Sirviö.

Lue tästä koko juttu.

”Vapaalla” on Holiday Clubin asiakaslehti, jonka kesänumerossa on muutakin mielenkiintoista Katinkullasta ja muista Holiday Clubin lomakohteista. Painettu lehti on tullut lomaviikkojen omistajille kotiin ja osaa lehdestä voi lukea digiversiona.