• kuukauden-yritys-logo1112667832.png
  • img-0633-maisemaa-naapurinvaaralta.jpg
  • fiilis-alasivu.jpg
 

Kuukauden yritys – uusi Vuokatin alueen palveluiden esittelysarja

 

Kuukauden yritys -osiossa esittelemme jäsenillemme ja lomailijoille Katinkullan lähellä, Vuokatin alueella ja Sotkamossa olevia yrityksiä ja niiden tarjoamia palveluita.

Loka-marraskuu 2021

Wanha Asema Vuokatti -kahvila sijaitsee nimensä mukaisesti Vuokatin entisessä asemarakennuksessa. Kahvila tarjoaa vastapaistettuja vohveleita makein tai suolaisin lisukkein ja palan painikkeeksi löytyy erikoiskahveja ja -juomia. Kahvilan yhteydessä toimii pieni puoti, jossa on monenlaista ostettavaa itselle tai lahjaksi.

Lokakuu 2019

Vuokatti Safaris tarjoaa monipuolisia ohjelmapalveluja läpi vuoden. Valittavana on useita erilaisia ja erilaisille kohderyhmille suunniteltuja retkiä, seikkailuja ja elämyksiä, joissa kaikissa on mukana ammattitaitoinen opas.

Syyskuu 2019

Torin laidalla Sotkamossa sijaitseva kahvila-konditoria Makea Café & Deli tarjoaa makeita ja suolaisia herkkuja silmän ruoaksi ja vatsan täytteeksi: kakkuja, leivoksia, suolaisia piirakoita, salaattiannoksia, fresh toasteja, smoothieita ja jäätelöä sekä tietysti erikoiskahveja ja -teetä.

Kesä-heinäkuu 2019

Sotkamo-lehti on kahdesti viikossa painettuna ilmestyvä paikallislehti, jonka uutisia ja artikkeleita voi lukea myös verkossa sekä sosiaalisen median kanavissa. Sotkamo-lehden painopiste on Sotkamon alueen paikallisuutisissa ja nimenomaan sellaisissa uutisissa, joita ei ole luettavissa missään muualla.

Toukokuu 2019 

Sotkamon Keskuskadulla toimii Restaurant Herkkusepät, jonka viihtyisässä, savuttomassa ravintolassa on laadukkaiden tuotteiden lisäksi hyvä palvelu ja iloiset ihmiset. Herkkusepät tarjoaa joka arkipäivä kahvia ja uunituoreita, herkullisia leivonnaisia sekä lounaaksi maukasta kotiruokaa. Paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi!

Huhtikuu 2019

Jo yli 120 vuotta toiminut Sotkamon Kirjakauppa on Kainuun vanhin yritys. Sotkamon Keskuskadulla palvelevassa perinteisessä kirjakaupassa on myynnissä laajan kirjavalikoiman lisäksi postikortteja -merkkejä, pelejä ja palapelejä sekä toimisto- ja askartelutarvikkeita. Kirjakaupassa on myös matkailijoita palveleva infopiste.

Marraskuu 2018

Kesällä 2018 avattu monipuolinen Haapalan tila tarjoaa laadukkaita ravintola-, panimo- ja juhlapalveluja sekä aamiaismajoitusta läpi vuoden idyllisessä maalaismaisemassa Sotkamon Haapalanlahdella, muutaman kilometrin päässä Katinkullasta. Haapalan tila on myös loistava paikka erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Lokakuu 2018

Kuukauden yritys -sarjassa ensimmäisenä esitteluvuorossa oli Vuokatti Bowling – keilaviihdekeskus, joka sijaitsee Holiday Club Katinkullan välittömässä läheisyydessä. Jo vuonna 2005 aloittanut yritys laajentunut viihdekeskukseksi, jossa on 16 keilarataa, 3 kilpatason biljardipöytää, darts sekä SimWay Hunt -ammuntasimulaattori. Lisäksi käytettävissä on kokous- ja saunakabinetti.