fiilis-alasivu.jpg
 

Kuukauden yritys - toukokuu 2019

Restaurant Herkkusepät - lounaskahvila kaikilla herkuilla

Osakasklubin toukokuun ”Kuukauden yritys” on Restaurant Herkkusepät, viihtyisä lounasravintola ja kahvila Sotkamon keskustassa. Herkkusepät tarjoaa joka arkipäivä kahvia ja uunituoreita, herkullisia leivonnaisia sekä lounaaksi maukasta kotiruokaa. Paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi!

Ravintola Herkkusepissä on hyvä palvelu ja iloiset ihmiset. Jo vuonna 2006 aloittaneen Herkkusepät-yrityksen liiketoiminta siirtyi nykyiselle omistajalle Satu Koivuranta-Leskiselle vuonna 2016. Lounasravintolassa omistaja-Satu on itse kauhan varressa kokkina ja hoitaa yrityksen paperityöt. Muut vastuut on jaettu niin, että leivät ja muut leivonnaiset leipovat Pauliina ja Satu, salaatit loihtii Paula ja kassapalveluista vastaa laulava kassapoika Jani.

Ravintola- ja kahvilapalveluita kaikenikäisille

Kahvilla ja syömässä käy paljon niin lähialueen asukkaita ja yritysten henkilöstöä kuin myös matkailijoita ja lomanviettäjiä. Tilavissa pöydissä löytyy kuitenkin hyvin vapaita paikkoja myös lounasaikaan. Kesäaikana syödä ja juoda voi ulkona terassilla.

Aamukahvia on tarjolla heti klo 9.00 alkaen kun ovet aukeavat. Kahvin kanssa voi valita makeaa tai suolaista, pullaa, leivonnaisia, pizzaa tai täytettyjä sämpylöitä. Kaikki näyttävät herkullisilta, joten valinta ei ole helppoa.

Lounasta tarjotaan seisovasta pöydästä klo 11.00 alkaen aina klo 15.00 asti – lomalaiset pitänevät erityisesti myöhäisestä lounasajasta. Tarjolla on salaatti-, keitto- tai kotiruokalounas. Hinnat vaihtelevat 7–10.50 €:n välillä, 7-11-vuotiaat lapset maksavat puolet aikuisen hinnasta ja alle kouluikäiset syövät vanhempien kanssa ilmaiseksi. Jokaiseen lounasvaihtoehtoon kuuluu runsas salaatti- ja leipäpöytä sekä jälkiruoka ja kahvi. Kaikkein pienimmille ruokailijoille on varattu omat syöttötuolit. Ruoan jälkeen lapset voivat siirtyä omaan heille varattuun ”nurkkaukseen” vaikka piirtämään vanhempia odotellessaan.

Herkkusepissä on käytössä ateriapassi, jolla joka 11. lounas on ilmainen, ja kahvipassi, jolla joka 6. kahvi/tee/kaakao on ilmainen.

Lähiruokaa suosien ja erityisruokavaliot huomioiden

Ruoanvalmistuksessa Herkkusepät käyttää lähellä tuotettuja raaka-aineita ja pääasiassa suomalaista lihaa. Leivät lounaalle ja kahvileivät he leipovat itse päivittäin. Tarvittaessa leivonnaisia tulee myös lähileipomoista Sotkamosta, Kuhmosta ja Suomussalmelta.

Ruoanvalmistuksessa on huomioitu myös erityisruokavaliot, mikä on mukava tieto laktoositonta tai gluteenitonta ruokaa tarvitsevalle.

Herkkusepistä voi ostaa ruokaa myös kotipakettiin, ruoan voi tilata vaikka soittamalla ja hakea valmiiksi pakattuna. Lounasruoan hinta määräytyy kilohinnan mukaan, muut tilaukset hinnoitellaan henkilömäärän mukaan.

Päivittäisten aukioloaikojensa ulkopuolella Herkkusepät tarjoaa myös pitopalvelua.

Tervetuloa kahville ja syömään

Ravintola Herkkusepät palvelee asiakkaita arkisin ma-pe klo 9.00 – 15.00 Sotkamon keskustassa, osoitteessa Keskuskatu 12, terveyskeskusta vastapäätä.

Soittaa voit numeroon (08) 6662999 ja meilata osoitteeseen info@herkkusepat.fi.

Käy tutustumassa netissä www.herkkusepat.fi. Tykkää ja seuraa facebookissa Restaurant Herkkusepät. Sieltä tarkistat helposti myös viikon ruokalistan ja ajankohtaiset tiedot.