fiilis-alasivu.jpg
 

Kuukauden yritys - kesä-heinäkuu 2019

Sotkamo-lehti - paikallislehti Sotkamon alueella 

Sotkamo-lehti on eittämätön osa Sotkamon historiaa ja nykypäivää. Paikallislehti perustettiin ja julkaisutoiminta alkoi vuonna 1962, joten lehti on hyvinkin ehtinyt jo aikuiseen ikään.


Sotkamo-lehden painopiste on Sotkamon alueen paikallisuutisissa ja nimenomaan sellaisissa uutisissa, joita ei ole luettavissa missään muualla. Kainuun tai koko Suomen uutiset koskettavat usein myös Sotkamoa, ja silloin on tarpeen tuoda paikallinen näkökulma maakunnalliseen tai valtakunnalliseen uutiseen.

Sotkamo-lehden toimituksessa työskentelee päätoimittaja Pekka Lassilan lisäksi kaksi toimittajaa, Mari Heikura ja Pertti Granqvist. Tarvittaessa toimitus käyttää myös avustajia. Kaikki toimittajat ja avustajat ovat paikallisia ja tuntevat Sotkamon asiat hyvin. Asiakaspalvelua ja mainosvalmistusta lehden toimistossa hoitaa Mervi Piipponen ja mediamyyntiä Miia Väisänen.

Painettuna, verkossa, somessa

Sotkamo-lehti ilmestyy painettuna tiistaisin ja perjantaisin. Kaikkialla esiin tuleva digitaalisuus on muuttanut myös paikallislehtien tekemisen arkea. Niinpä uutisia ja artikkeleita julkaistaan päivittäin myös lehden verkkosivuilla. Myös sosiaalinen media eri kanavineen on aktiivisesti käytössä tiedon välittämiseen. Näin lehti tavoittaa lukijansa, missä hyvänsä tämä liikkuukin.

Viime kuukausien aikana Sotkamo-lehti on uudistanut täysin verkkopalvelunsa. Modernisoimalla alustan ja tekemisen tavan lehti haluaa palvella lukijoitaan mahdollisimman hyvin myös verkossa. Sotkamo-lehti on luettavissa luonnollisesti myös näköislehtenä.

Digitilauksen Sotkamo-lehdestä voit nyt tehdä nyt edullisesti, vain 8,95 eur/kk.

Sotkamo ja Vuokatti elävät matkailusta

Matkailun tueksi ja alueen mahdollisuuksista kertomisen tarpeeseen syntyi VuokattiNews, joka täyttää ensi vuonna jo 25 vuotta. Se on yhä erittäin suosittu ja kiinnostava matkailulehti. Lienee yksi maan parhaista!

Sotkamo-lehti on valmistanut vuosien varrella myös suomen-, englannin- ja venäjänkielisiä matkailuoppaita.

Yhteystiedot


  • Sotkamo-lehden toimisto on Sotkamon keskustassa, os. Kainuuntie 18, 88600 Sotkamo
  • Puhelin asiakaspalveluun on 010 665 9013 ja toimitukseen 050 314 5004 
  • Verkossa lehti löytyy osoitteesta www.sotkamolehti.fi
  • Facebookissa Sotkamo-lehti 
  •  Instagramissa ja Twitterissä #sotkamolehti