fiilis-alasivu.jpg
 

Kuukauden yritys - Lokakuu 2018

Vuokatti Bowling on perustettu vuonna 2005 ja sen yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Marko Lindeman. Alun perin keilahallina aloittanut yritys on Markon johdolla laajentunut viihdekeskukseksi, jossa uusimpana ajanvietteenä on tarjolla monipuolinen SimWay Hunt 3D -ammuntasimulaattori. Tänä päivänä keilahallissa asiakkaita palvelevat Markon lisäksi Minna Roivainen, Marko Rusanen, Ilkka Kinnunen ja Susanna Karjalainen sekä myyntipalvelussa Satu Liljeroos.

Vuokatti Bowlingin upea keilaviihdekeskus sijaitsee Vuokatissa, Holiday Club Katinkullan välittömässä läheisyydessä. Keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa, 3 kilpatason biljardipöytää sekä SimWay Hunt -ammuntasimulaattori. Lisäksi viihdekeskuksessa on kokous- ja saunakabinetti.

Monipuolisesta tarjonnasta löytyy mukavaa tekemistä jokaiselle 

Ammuntasimulaattori on palvelutarjonnan uusin tulokas ja sopii kaikille. SimWay Hunt yksi maailman monipuolisimmista 3D-simulaatiojärjestelmistä, jossa harjoitellaan ampumista riistalle sekä tauluun tai hauskuutetaan itseä ja kanssapelaajia lännen maisemissa. Valittavissa on yli 100 erilaista ohjelmaa. Ampumaan voi tulla yksin tai porukalla. Simulaattoriin pitää tehdä ennakkovaraus. Kysy lisää (08) 6640 080.

Keilaus on hauska ja tuttu harrastus koko perheelle. Vuokatti Bowlingilla perheen pienimmätkin pääsevät pelaamaan, sillä kaikille radoille saadaan nostettua ränniesteet heittäjäkohtaisesti. Pallojen painot vaihtelevat 6-16 lbs:n välillä (lbs = pauna eli 453,6 g, joten 6 lbs = 2,7 kg ja 16 lbs = 7,3 kg) ja keilakenkien koot ovat numeron välein, pienimmät 30 ja suurimmat 49.

Anniskeluoikeuksilla varustetusta ravintolasta saa pientä naposteltavaa ja juomia moneen janoon. Ravintola-alue on keskeisellä paikalla keilaratojen vierellä, josta voi seurata urheilua isolta screeniltä. Lapsille on oma pieni leikkihuone ravintola-alueella, josta on hyvä näkyvyys keilaradoille.

ostaa voit paikan päällä tai verkossa

Vuokatti Bowlingilla on täyden palvelun Pro Shop, josta hankit keilailuvarusteet (pallot, kengät ym.) tai huollatat omat keilapallot.

Vuokatti Bowlingin verkkokaupasta voit ostaa keilavuorot, lahjakortit yms.

Uutuutena tarjolla on Vuokatti Bowling Clubin jäsenyys. Tutustu!

Tarkista tämänhetkiset aukioloajat nettisivuilta www.vuokattibowling.fi ja varaa - soittamalla 08 6640 080 tai nettisivuilta!

Tarkista Vuokatti Bowlingin viimeiset kuulumiset nettisivuilta tai Facebookista.

- - - - -

Vuokatti Bowling 2023

Katso ajantasaiset aukioloajat ja hintatiedot ja varaa verkossa www.vuokattibowling.fi tai soittamalla 08 664 0080. 

 

Osta osakashintaiset keilavuorot Vuokatti Bowlingin verkkokaupasta.

 

Jäseneksi

Kiinnostaako jäsenyys?

Tutustu jäsenetuihin ja lähetä jäsenhakemus »