fiilis-alasivu.jpg
 

Kuukauden yritys - LOKAKUU 2019

Vuokatti Safaris Palveluksessasi

Vuokatti Safaris tarjoaa ohjelmapalveluja lomalaisille kesällä, talvella, keväällä ja syksyllä. Yrityksen toiminta käynnistyi vuonna 2014, kun Vuokatissa yli 10 vuotta toimineiden Vuokatti Husky Oy:n ja Vuokatti Safarin yrittäjät päättivät yhdistää toimintansa.

Vuokatti Safariksen perustajilla Kimmo Laasosella ja Samuli Junttilalla on molemmilla vankka kokemus matkailualalta ja molemmat ovat myös safarioppaita.

Nykyisinkin Kimmon tapaa useimmiten huskyohjelmien yhteydessä. Hän on pyörittänyt huskytoimintaa Vuokatissa vaimonsa Päivin ja lastensa tuella jo yli 10 vuoden ajan.

Samuli on vetänyt monipuolista safaritoimintaa Vuokatissa ympärivuotisesti jo yli 12 vuoden ajan. Talvisin hän on mukana kelkkasafareilla ja kesällä etenkin speedboatin ruorissa.

Monipuolista ohjelmatarjontaa läpi vuoden

Kiinnostaisiko kirkkovenesoutu, melonta, kalastus, huskyajelu, luontoretki tai vauhdikas speedboat-ajelu? Vai sittenkin karhunkatseluilta, unohtumaton kokemus erämaassa? Muun muassa tällaisia vaihtoehtoja on tarjolla ns. sulan maan aikaan eli kevät/kesä/syksy-kaudella.

Talven tarjonta on myös hengästyttävän monipuolista: poroajeluja, erilaisia huskysafareita, moottorikelkkasafareita, pilkkiretkiä, kelluntasafareita. Tai miltä kuulostaisi revontuliseikkailu lumikengillä?

Ryhmille on tarjolla erikseen kesä/talvi-ohjelmat: vaikkapa Vuokatti olympialaiset tai perinteinen suomalainen 18 paikallisen ruokalajin ruokaelämys Kammissa?

Viikottain on erilaisia retkiä ja seikkailuja, joista on kattavat kuvaukset, aikataulut ym. tiedot verkkosivuilla. Sieltä löytyy myös erikseen ohjelmaa joulun/uudenvuoden ajalle.

Valmiit lomapaketit sisältävät matkojen lisäksi myös majoituksen ja viikon aktiviteetit. Tarjolla on useita eritasoisia ja -sisältöisiä paketteja.

Kokeneet oppaat – tyytyväiset asiakkaat

Ohjelmapalveluiden, retkien laadun ja sujuvuuden takaavat rautaisella ammattitaidolla kokeneet oppaat Päivi, Taina, Tuuli ja Greg.

Henkilökuntaa ovat tietysti myös 80 huskykoiraa. Heihin voit tutustua tästä

Lähde seikkailemaan

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Verkkosivut löytyvät osoitteesta www.vuokattisafaris.com

Puh: 040 9115 323
S-posti: info@vuokattisafaris.com

Safari Center sijaitsee Vuokatin rinteiden vieressä, Suvikkaantie 1, 88610 Vuokatti

Löydät Vuokatti Safariksen myös Facebookissa Vuokatti Safarisja 
Instagramissa vuokatti_safaris