• kajaanista637549419.jpg
  • kukkaniitty-naapurinvaara-1.jpg
  • sotkamon-tori8117507.jpg
  • fiilis-alasivu.jpg
 

Lähiympäristön tarjonta

 

Alla on linkkejä, joista voi olla hyötyä, kun suunnittelet lomaohjelmaasi. Kerro meille kohteesta, josta voisi olla iloa ja hyötyä muille lomalaisille, lisäämme linkin tälle sivulle.

Sotkamo

Sotkamo keskusta sijaitsee noin 8 km:n päässä Katinkullasta. Sotkamossa on vireä tori ja useita päivittäistavara- ja erikoisliikkeitä ym. Tutustu Sotkamon palveluihin.

Sotkamo ja pesäpallo kuuluvat yhteen. Sotkamon Jymyn kotikenttä on Sotkamon keskustassa oleva Hiukan stadion, jonka kentän pinta toistaa samaa violettia kuin joukkueen peliasut. Vierailu pesisstadionilla kannustamassa Jymyä voittoon voisi olla yksi lomasi kohokohdista. Tarkista Sotkamon Jymyn otteluohjelma

Kaikki Sotkamon tapahtumat löydät tästä.

Kajaani

Kajaaniin on matkaa Katinkullasta noin 35 km. Nykyisin noin 37 500 asukkaan Kajaanin kaupungin tarina alkaa jo 1650-luvulta ja siihen kuuluvat Pietari Brahe, Kajaanin linna, tervansoutu, Elias Lönnroth ja Eino Leino. 

Kaupungissa on tarjolla kulttuuria ja monenlaisia tapahtumia ympäri vuoden. Kajaanin tapahtumat.

Kajaanin keskustassa on tori, tavarataloja, päivittäis- ja erikoisliikkeitä. Kaupungissa on paljon mielenkiintoisia tutustumis- ja vierailukohteita, katso tarkemmin Kajaanin palvelut.

Kuhmo

Kuhmo on vajaan 9 000 asukkaan kaupunki, joka on tunnettu kamarimusiikista. Kuhmon Kamarimusiikki soi jo 49. kerran 14.−28.7.2018. Katinkullasta matkaa Kuhmoon on noin 70 km.

Luontokeskus Petola Kuhmossa on kiintoisa käyntikohde kesällä, jos suurpedot karhu, susi, ilves ja ahma kiinnostavat. 

Katso kaikki Kuhmon tapahtumat.

HOLIDAY CLUB POINTS 

Jos haluat vaihtaa oman Katinkullan lomaviikkosi lomaan jossain muualla, tutustu Holiday Clubin ja RCI:n yhdessä kehittämään Holiday Club Points -järjestelmään