fiilis-alasivu.jpg
 

Liity jäseneksi

 

Jäsenenä vaikutat Katinkullan kehittämiseen sekä lomiesi viihtyisyyteen ja onnistumiseen. Osakasklubin hallituksen jäsenet tekevät koko ajan aktiivista työtä yhdessä Holiday Clubin kanssa omien jäsenten ja kaikkien Katinkullan osakkaiden parhaaksi. Hyvä ja rakentava yhteistyö Holiday Clubin kanssa takaa pitkällä tähtäimellä parhaat mahdollisuudet onnistuneille lomille ja osakeomistuksen arvon pitkäjänteiselle kehittämiselle.

Jäsenenä saat 

 • kauppapaikan, jossa voit ostaa, myydä, vaihtaa ja/tai vuokrata lomaviikkoja
 • harrastepörssin, jossa voit myydä, vaihtaa ja/tai vuokrata mahdollisesti tarpeettomiksi käyneitä harrasteita tai ostaa/vuokrata harrasteita lomaviikollesi
 • tietoa vain jäsenille tarkoitetuilta sivuilta ja
 • ajankohtaisista asioista kertovat jäsenkirjeet.

Jäsenkyselyihin vastaamalla ja antamillasi palautteilla pääset lisäksi vaikuttamaan keskeisiin lomaasi koskeviin asioihin. Osakasklubin jäsenkortilla saat myös rahanarvoisia etuja lähialueen liikkeissä ja palveluissa.


  
 
 

LIITY JÄSENEKSI LÄHTTÄMÄLLÄ JÄSENhakemus

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilö tai oikeushenkilö, joka on rekisteröity asumiseen oikeuttavan lomaosakkeen omistajaksi Katinkullassa, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt sekä on maksanut yhdistyksen tilikausittain määrättävän jäsenmaksun. Oikeushenkilö nimeää itselleen edustajan.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilö, oikeuskelpoinen yhteisö, yritys tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa, hyväksyy säännöt sekä on maksanut yhdistyksen tilikausittain määrättävän jäsenmaksun.

 • 2024 jäsenmaksu on 25 € yksityishenkilöiltä ja 50 € yrityksiltä ja kannatusjäseniltä. 
 • lähetämme teille jäsenmaksulaskun kun olemme hyväksyneet jäsenhakemuksenne.
 • V. 2023 jäsenille lähetämme v. 2024 jäsenmaksulaskun maaliskuun 2024 lopulla.

  Yhdistyksen hallitus hyväksyy varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet.
  Kun jäsenhakemus on hyväksytty ja jäsenmaksu tullut perille, lähetämme uudelle jäsenelle mobiilijäsenkortin latauslinkin.

 • Täytä ja lähetä alla oleva jäsenhakemus.
  Maksa jäsenmaksu laskulla, jonka saat noin kahden viikon kuluessa jäsenhakemuksen läettämisestä. 
  Maksun jälkeen saat jäsentunnukset lähettämällä siitä pyynnön sähköpostilla, osoitteeseen info@katinkullanosakasklubi.fi.

   

  Jäsenyyden tyyppi

  Valitse *
   
   

  Yksityishenkilö, täytä nämä  Yritys, säätiö tms., täytä nämä
  Yhteystiedot

  Osakeomistukset

  Omistamasi osakkeet
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Jätä tämä tyhjäksi