fiilis-alasivu.jpg
 

Liity jäseneksi

 

Jäsenenä vaikutat Katinkullan kehittämiseen sekä lomiesi viihtyisyyteen ja onnistumiseen.

Jäsenenä saat 

  • kauppapaikan, jossa voit ostaa, myydä, vaihtaa ja/tai vuokrata lomaviikkoja
  • harrastepörssin, jossa voit myydä, vaihtaa ja/tai vuokrata mahdollisesti tarpeettomiksi käyneitä harrasteita tai ostaa/vuokrata harrasteita lomaviikollesi
  • tietoa vain jäsenille tarkoitetuilta sivuilta ja
  • ajankohtaisista asioista kertovat jäsenkirjeet.

Jäsenkyselyihin vastaamalla ja antamillasi palautteilla pääset lisäksi vaikuttamaan keskeisiin lomaasi koskeviin asioihin. Osakasklubin jäsenkortilla saat myös rahanarvoisia etuja lähialueen liikkeissä ja palveluissa.

Vuonna 2021 jäsenmaksu on vain 25 euroa yksityishenkilöiltä ja 50 euroa yrityksiltä. Maksun voi maksaa Katinkullan Osakasklubi ry:n tilille FI17 1572 3000 3390 93. 

Maksaessasi Ilmoita viitteenä jäsenen täydellinen nimi, postiosoite, kotikunta ja sähköpostiosoite.

Ilmoita maksusta sen jälkeen Osakasklubin sähköpostiosoitteeseen info@katinkullanosakasklubi.fi. Näin saamme tarpeelliset tiedot jäsen- ja sähköpostirekisteriimme ja voimme  pitää yhteyttä jäseniimme. Ilmoita myös omistamasi osakkeen tiedot.  

Saat jäsenmaksun maksamisen ja yhteystietojen ilmoittamisen jälkeen mobiilijäsenkortin latauslinkin ilmoittamaasi sähköpostiin.

 
 

Täytä ja Lähetä alla oleva hakemus

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilö tai oikeushenkilö, joka on rekisteröity asumiseen oikeuttavan lomaosakkeen omistajaksi Katinkullassa, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt sekä on maksanut yhdistyksen tilikausittain määrättävän jäsenmaksun. Oikeushenkilö nimeää itselleen edustajan.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilö, oikeuskelpoinen yhteisö, yritys tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa, hyväksyy säännöt sekä on maksanut yhdistyksen tilikausittain määrättävän jäsenmaksun.

Yhdistyksen hallitus hyväksyy varsinaiset jäsenet ja kannatusjäsenet.

 

Jäsenyyden tyyppi

Valitse
 
 

Yksityishenkilö, täytä nämäYritys, säätiö tms., täytä nämä
Yhteystiedot
Osakeomistukset

Omistamasi osakkeet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jätä tämä tyhjäksi