fiilis-alasivu.jpg
 

Kiinteistö Oy Katinkullan Golfharju

 

Yhtiökokous 29.4.2022 klo 10.00

Yhtiökokouskutsu
Esityslista


 

YHTIÖKOKOUS 17.6.2021 KLO 10.00

YHTIÖKOKOUSMATERIAALI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YHTIÖKOKOUS 25.9.2020 KLO 10.00

YHTIÖKOKUSMATERIAALI

____________________________________________________________________________________


yhtiökokous 25.4.2019 klo 10.00

Yhtiökokousmateriaali 


Yhtiökokous 26.4.2018

Katinkullan kiinteistöyhtiöiden - Katinkullan Kiinteistöt Oy, KOY Katinkultaniemi, KOY Katinkullan Hiekkaniemi, KOY Katinkullan Golfharju ja KOY Katinkultaranta - varsinaiset yhtiökokoukset pidettiin samanaikaisesti Katinkullassa 26.4.2018.

Kokouksessa oli läsnä 39 henkilöä edustaen osakkeenomistajina tai valtakirjalla 6 %:a Katinkullan Kiinteistöjen, 6,8 %:a Katinkultaniemen, 22 %:a Hiekkaniemen, 19 %:a Golfharjun ja 31 %:a Katinkultarannan kaikista osakkeista ja äänistä.

Kaikkien kiinteistöyhtiöiden hallitusten puheenjohtajana toiminut Riku Rauhala avasi yhteiskokouksen.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Hanna Räihä-Mäntyharju ja pöytäkirjan tarkastajiksi Reino Erola ja Paavo Heikkinen. Äänten laskijoiksi valittiin Ari Pitkänen, Seppo Sirviö ja Ari Korhonen.

Esiteltiin ja vahvistettiin tilinpäätökset ja myönnettiin tili- ja vastuuvapaudet hallituksille ja toimitusjohtajalle.

Toimitusjohtaja esitteli Katinkullan Kiinteistöjen remontin kustannukset. Huoneistojen siirrosta ja majoituksesta (remontin osuessa omistajien omille viikoille) johtuvasta suuresta yli 200.000 euron ylityksestä tehdään selvitys ja esitellään viimeistään seuraavassa yhtiökokouksessa.

Katinkullan Kiinteistöt Oy:ssä hallituspalkkioita korotettiin 10 %:lla indeksitarkistuksena. Muissa yhtiöissä kokouspalkkiot pysyivät ennallaan.

Hyväksyttiin hallituksien esitykset talousarvioiksi ja vastikkeiksi. Vastikkeisiin ei ole tulossa muutoksia vuodelle 2019.

KOY Katinkullan Golfharjun hallituksen jäseniksi valittiin Riku Rauhala, Seppo Juurikko, Seppo Sirviö, Ari Pitkänen, Ben Grass, Pirppa Taljavirta ja Petteri Virranta.

Kokouksen lopuksi keskusteltiin kiinteistöihin liittyvistä asioista. Toimitusjohtaja esitteli Katinkultaniemen huoneistoihin liittyviä parannusehdotuksia. Käydyssä keskustelussa tuotiin esiin kunnostus- ja uusimistarpeita niin huoneistojen sisä- kuin ulkopuolella, mm. osa kalusteista, kaapistot, liesi, terassi. Välitöntä kiirettä niille ei kuitenkaan ole, joten ratkaisut ja päätökset niiden toteuttamisesta tehdään myöhemmin.

Hiekkaniemen huoneistojen valaistukseen toivottiin parannuksia.

Kokouksen päätyttyä Riku Rauhala kertoi Holiday Club Resorts Oy:n suunnitelmasta aloittaa Golfpuiston 64 loma-asunnon rakentaminen ja Ilpo Antikainen esitteli kylpylän remonttia. Kylpylän remontti toteutetaan kolmessa vaiheessa siten, että kylpylä on koko ajan auki. Remontti valmistuu joulukuussa 2018 ja sen kustannusarvio on 1,7 milj. € eli noin 30 senttiä/kylpylävuoro.

Kokouskutsu ja yhtiökokousaineisto


Kiinteistö Oy Katinkullan Golfharjun yhtiökokous pidettiin torstaina 20.4.2017. Kokouksen puheenjohtajana toimi Hanna Räihä-Mäntyharju ja Ilpo Antikainen.

Hallituksen esitykset hyväksyttiin yksimielisesti. Vastikkeet säilyvät entisinä.

Keskustelua käytiin palvelusopimuksista, isännöinnin hinnasta ja kilpailutuksesta, internetistä ja remonteista. 

Uuteen hallitukseen valittiin Ben Grass, Seppo Juurikko, Ari Pitkänen, Riku Rauhala, Seppo Sirviö, Pirppa Taljavirta ja Petteri Virranta. 

Vuoden 2017 yhtiökokousaineisto


Vuoden 2016 yhtiökokousaineisto
Vuoden 2015 yhtiökokousaineisto
Vuoden 2014 yhtiökokousaineisto

 

Asuntoja 42 

4 hh  42 kpl

Osakkaita 1 361

 

Jäseneksi

Kiinnostaako jäsenyys?

Tutustu jäsenetuihin ja lähetä jäsenhakemus »